kép

Favágás alpintechnikával - Családi Kertek

Favágás alpintechnikával

Udvarunkat számos különféle növény díszítheti a környezeti adottságoknak és ízlésünknek megfelelően, azonban szinte minden kertben található a színes virágok mellett néhány fa is. A fák nem csupán szépségükkel kápráztatnak el bennünket, hanem hűsítő árnyékot adnak, vagy akár ízletes termésükkel is megörvendeztetnek.

A fák, csakúgy, mint minden növény, rendszeres gondozásra szorulnak, melyet meg is hálálnak, mégis vannak olyan esetek, amikor komolyabb beavatkozásra van szükség. Az idő múlása a fákat is megviseli, továbbá a környezeti tényezők is gyakran negatívan befolyásolhatják állapotukat, esetleg terjedelmükből kifolyólag kell a favágás mellett dönteni. A növények méretéből adódóan a favágás gyakran alpin technikával történik, mely komoly szakértelmet és speciális eszközöket igényel.

Cégünk profi szakemberei megbízhatóan végzik a rájuk bízott munkát, köztük az alpin technikával történő favágást. Amennyiben az Ön környezetében is van elöregedett, veszélyessé vált fa, forduljon hozzánk bizalommal!