kép

Üdvözli Önt a Családikertek Kft.!

Cégünk családi vállalkozásként működik. 15 éve foglalkozunk kertépítéssel és kert fenntartással. A Családikertek kft. azért jött létre, hogy elsősorban a családoknak olyan életteret alakíthassunk ki, amelyben mind a felnőttek, mind a gyerekek jól érzik magukat. Ahol egy fáradt nap után pihenhetnek, hétvégente kikapcsolódhatnak, és amik esetleg kerti partik helyszínéül is szolgálhatnak.

 

Emellett vállaljuk cégek telephelyeinek, irodaházak, szállodák és egyéb intézményeinek kertjeinek kialakítását, karbantartását.

 

Hisszük, hogy egy kicsi kertben is ki lehet alakítani a kívánt funkciókat. Mindig a tökéletességre törekszünk, és arra, hogy mindenki a saját elképzelésének, ízlésének megfelelően kialakított kertben élvezhesse a megérdemelt pihenését.

 

Csapatunk fiatal, ugyanakkor több éves szakmai tapasztalattal rendelkező, kreatív és megbízható munkatársakból áll.

 

Munkáink nagy részét Budapesten és Pest megyében (pl. Kistarcsa, Gödöllő, Nagytarcsa, Mogyoród, Veresegyháza, Dunakeszi, Szentendre, Solymár, Budakalász, Nagykovácsi, Budaörs, Budakeszi, Törökbálint, Érd, stb.) végezzük, de vannak általunk gondozott kertek például a Balatonon is.

 

Büszkék vagyunk arra, hogy az ügyfélkörünk nagy része ajánlásokból származik. Ez is azt bizonyítja számunkra, hogy valóban minőségi szolgáltatást nyújtunk.

jelvény

``Kicsi mag a föld alatt,
napsugarat hívogat.
Ha a tavasz közeleg,
pici csíra növöget.
Kapaszkodik a gyökér,
kis növényke fényre ér.
Nő a szára, levele,
nyújtózkodik fölfele.
Bimbót ringat, szirmot nyit,
illatával beborít.``

”Ügyfeleink” ”írták”

Wonderful front yard transformation

...

Kirsten Rogers
jel